Treatments

Al onze treatments worden ondersteund door de mooie productlijnen van Juvena of Switserland en Natura Bissé uit Barcelona. Door het gebruik van deze hoogwaardige producten tijdens de behandeling wordt een subliem resultaat verkregen.

Juvena betekent ‘Juvenalis’ dat staat voor de eeuwige jeugd! En omvat zowel een visie als een belofte! Juvena is een pionier op het gebied van huidresearch en expert in anti-aging huidverzorging. Het uniek SkinNova SC Technology met diverse hoogwaardige ingrediënten ondersteunt de huideigen stamcelactiviteit, de bron voor een frisse, nieuwe huid.

Natura Bissé onderscheidt zich door innovatie en veelzijdigheid. Alle producten worden in eigen huis ontwikkeld, in nauwe samenwerking met dermatologen en medisch specialisten. Ze bevatten hoge concentraties actieve werkstoffen, die dankzij de unieke transportsystemen ook in de diepere huidlagen werken aan
anti-aging en huidverbetering. Natura Bissé is wereldwijd aanwezig in toonaangevende salons, vijfsterrenhotels en warenhuizen en nu ook bij Clinique de Beauté!